Velden zijn niet correct ingevuld
Gordijnenwinkel.nl in uitzending RTL WoonTips

De klantenservice van GordijnenWinkel

Mooie stoffen, nette afwerking en een goede klantenservice. Daar kunt u bij GordijnenWinkel op vertrouwen.

Bestelproces en de betaalmogelijkheden
Verzending en levering
Bedenktijd en herroepingsrecht
Garantie en defecte producten
Heeft u een klacht?

Belangrijk om te weten

  • Uw gordijnen worden geleverd volgens het door u ingevulde bestelformulier. Controleer dus wat u precies besteld om teleurstellingen te voorkomen.
  • Stoffen worden geleverd conform het door u bestelde knipstaal van de stof of de afbeelding van het product. Aan kleuren en structuren op foto’s kunt u geen garantie ontlenen. Het is mogelijk dat er kleine kleurverschillen zijn tussen de gestuurde staal en het geleverde gordijn omdat gordijnstoffen van een verschillend verfbad soms van tint verschillen.
  • Uw gordijnen worden geleverd “klaar om op te hangen”. Dit houdt in; volledig afgewerkt met zijnaden, onderzoom en/of loodveter, plooiband en verstelbare haken.
  • Uw bestelling wordt met zorg verpakt, toch met het vervoeren kan het gebeuren dat er vouwen in de stof ontstaan. Deze trekken na verloop van tijd vanzelf weg. Eventueel kan de stof licht gestreken worden zie hiervoor de voorschriften.
  • Op maat gemaakte of geknipte producten kunnen niet worden geretourneerd. Ook worden kosten die gemaakt zijn voor een eventuele annulering van een order alsnog in rekening gebracht.

Garantie

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een product aan de overeenkomst moet beantwoorden en dus in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Voor het goed functioneren en de optimale levensduur van onze artikelen is het van belang om de onderdelen met kennis van zaken op de juiste manier te monteren, of te laten monteren.

Het is mogelijk dat er kleine kleurverschillen zijn tussen de gestuurde staal en het geleverde gordijn, omdat gordijnstoffen van een verschillend verfbad soms van tint verschillen.

Uw bestelling wordt met zorg verpakt. Toch kan het met het vervoeren gebeuren dat er vouwen in de stof ontstaan. Deze trekken na verloop van tijd vanzelf weg. Eventueel kan de stof licht gestreken worden, zie hiervoor de specifieke voorschriften die bij uw bestelling zijn meegeleverd.

Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen de fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de fabrikant. Indien dit het geval is, vindt u dit terug in de documentatie bij het product.

Beantwoordt het product niet aan de overeenkomst (heeft het een gebrek)? Dan heeft u in principe recht op kosteloos herstel of vervanging. Mocht dit gebeuren dan stellen wij het op prijs dat u zo spoedig mogelijk contact met ons opneemt via info@gordijnenwinkel.be, met daarbij foto's van het product en het gebrek.

Heeft u een klacht?

Wij doen ons uiterste best onze producten en diensten goed af te leveren. Mocht u toch een klacht hebben, dan kunt u contact met ons opnemen.

Wij verzoeken u de klachten binnen bekwame tijd - nadat u op de hoogte bent geraakt van het probleem - volledig en duidelijk omschreven in te dienen bij ons. De klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt binnen 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer u een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.

Mocht u er met ons niet uitkomen, dan kunt u gebruikmaken van de geschillenregeling van WebwinkelKeur, waarbij wij zijn aangesloten. Het is daarnaast voor consumenten in de Europese Unie ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie.


Bekijk onze meetinstructie video!

MeetinstructiesOp onze website staat alles wat u wilt weten over het opmeten van gordijnen, zowel in woord als beeld. Het is heel eenvoudig! Heeft u uiteindelijk toch nog vragen? Bekijk de pagina met veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 

Kwaliteit staat bij ons voorop

Mooie stoffen, nette afwerking en goede service. Daar kunt u bij Gordijnenwinkel op vertrouwen. Lees hier meer over:

Jelmer de Vries

Jelmer de Vries

Meer over ons

  • iDeal
  • Paypal
  • Afterpay
  • Visa
  • Mastercard
Whatsapp Kindergordijnen